Van Human Resource Management naar Human Being Management

Succesvolle organisaties & gelukkige mensen

Transitie HRM/HBM

 

Gaan de dagelijkse HR-werkzaamheden binnen jouw organisatie ook vooral over de mens als resource? Is de focus gericht op begrotingen, rapportages, beleid en het optimaliseren van HR-processen? Weet jij diep van binnen dat niet deze elementen, maar juist de mens centraal moet staan? Wil jij jouw organisatie ook van HRM naar HBM transformeren?

Schakel dan Human Being Management Company (HBM-C) in. HBM-C begeleidt mensen in organisaties die de beweging willen maken van Human Resource Management (HRM) naar Human Being Management (HBM). HBM leidt tot succesvolle organisaties met gelukkige mensen die verantwoordelijkheid nemen voor hun gedrag en focussen op hun talenten.

 

 

HBM gelooft in mensen die zich willen ontwikkelen

HBM-C is van mening dat medewerkers de belangrijkste factor in organisatiesucces zijn. De actuele problematieken in bedrijven zijn beter en effectiever te managen als we de mens niet langer als resource zien en benaderen, maar als being in de ruimste zin van het woord. Daarvoor is kennis nodig van de mens. En dan niet alleen van zijn rol, kennis, kunde en vaardigheden, maar van de gehele mens. Het ontdekken van de bewuste én de onbewuste aansturing van de mens is de basis. Zo kan HBM-C het gedrag verhelderen van individuen en teamleden in organisaties. Zie je de gehele mens met al zijn talenten en mogelijkheden en ook zijn aangepast gedrag? Dan zie je pas wat elke persoon aan waarde toevoegt.

De HBM-filosofie laat zich eenvoudig implementeren, omdat het gebaseerd is op talent- en persoonlijke ontwikkeling. Iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid en rol. HBM-C helpt jou met het ontwikkelen van intern ondernemerschap. Zo nemen de mogelijkheden om verantwoordelijkheid te delegeren toe en worden die mogelijkheden voor individu, team en organisatie groter om de gewenste doelen te bereiken.

Medewerkers als belangrijkste factor

Jouw organisatie transformeren van HRM naar HBM?

Neem dan HBM-C in de arm als je sparringpartner.

Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wil jij graag kennismaken met de Human Being Management Company voor jezelf, je team of je organisatie? 

Maak dan een afspraak met HBM-C voor coffee & cookies.

Company

Human Being Management Company
Broekveeweg 10
6049 CK Herten