ACT-meting brengt talenten in beeld

Talentanalyse

Welke kwaliteiten bezit je van nature en welke niet? Benut je al jouw kwaliteiten in je huidige functie? Op welke manier neem je beslissingen? Hoe reageer je onder druk? Hoe komt het dat je zo reageert? Hoe kun je meer energie halen uit je werk? Ben je een natuurlijke leider?

Als jij jezelf écht goed wilt leren kennen, dan kan de Human Being Management Company (HBM-C) jou helpen. We brengen je natuurlijke talenten, je aangeleerde talenten en je natuurlijke potentieel in beeld.

Dat doen we met de ACT®-meting (ACT: analytical competence tool). Dit is een slimme, innovatieve methodiek die op heldere, gedetailleerde manier in slechts 15 minuten antwoord geeft op bovengenoemde vragen. Het is een unieke online meetmethode die oog heeft voor jou, als mens in zijn geheel, en geeft richting bij ontwikkelvragen.

De ACT®-meting brengt naar boven wat jou als persoon zo uniek maakt en wat jou toegevoegde waarde is. De meting maakt gebruik van woorden en beelden. Juist deze combinatie maakt het bijzonder, omdat we onderscheid kunnen maken tussen natuurlijke en aangeleerde talenten. De meting is een startmoment voor zelfreflectie.

Wil je de ACT®-meting doen?

Meld je dan aan via de contactpagina.

Na je talentanalyse ook aan de slag met jouw circle of change?

Teamanalyse

Hoe kan jouw team focus aanbrengen bij één of meer teamvraagstukken? Hoe krijgen jullie als team meer inzicht in elkaars talenten? Wat gebeurt er met jou en je teamleden als jullie onder druk komen te staan? Welke overeenkomsten en verschillen zijn er tussen de teamleden? Hoe kunnen jullie tot meer begrip en wederzijds respect komen? Hoe kunnen jullie de taken dusdanig verdelen dat iedereen er energie van krijgt?

De Human Being Management Company (HBM-C) kan jou en je team helpen om elkaar beter te leren kennen. Als team is het goed te weten welke talenten ieder teamlid heeft. En welke van deze talenten zijn natuurlijk en welke aangeleerd? Door jezelf en je teamleden beter te leren kennen ontstaan allerlei nieuwe mogelijkheden en gedragsalternatieven om je team verder te ontwikkelen.

Als je kiest voor HBM-C dan starten we met een individuele ACT®-meting  bij alle teamleden. Daarna volgt de teamanalyse. Wil je als team werk maken van de uitkomsten uit de teamanalyse, dan kan HBM-C een teamontwikkelingstraject opstarten.

Willen jouw teamleden elkaar écht goed leren kennen?

Neem dan contact op met HBM-C.

Na de talent- of teamanalyse ook aan de slag met jouw circle of change?

Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wil jij graag kennismaken met de Human Being Management Company voor jezelf, je team of je organisatie? 

Maak dan een afspraak met HBM-C voor coffee & cookies.

Company

Human Being Management Company
Broekveeweg 10
6049 CK Herten