De circle of change: je route naar talentontwikkeling

Talent- en persoonlijke ontwikkeling

Het managen van de lastigste persoon op aarde… jezelf

Heb je een specifiek ontwikkelvraagstuk? Heb je het gevoel dat je op bepaalde fronten vastloopt, maar niet precies weet hoe, waar en waarom? Weet je dat de antwoorden in jezelf zitten, maar kun je ze nog niet vinden?

Een talent- en/of persoonlijk ontwikkelingstraject bij de Human Being Management Company (HBM-C) is dan dé oplossing. Je start met een ACT®-meting.  Deze talentanalyse geeft een berg aan informatie en inzichten. De input neemt HBM-C mee in jouw ontwikkelingstraject.

Circle of change

HBM-C werkt in het ontwikkelingstraject op basis van de zogenoemde circle of change, onderdeel van de HBM-filosofie. Dit is een veranderconcept dat uitgaat van de persoonlijke ontwikkeling van mensen op bewust en onbewust niveau, gekoppeld aan individuele of organisatiedoelstellingen. Het is een continue en herhalend proces waarin de HBM-professional van HBM-C jou coacht door het stellen van de juiste vragen en je steeds opnieuw van zelfinzicht naar bewustwording laat gaan. Daarnaast begeleidt de HBM-coach jou om je beslisruimte te vergroten en daar verantwoordelijkheid voor te nemen.

Nog vragen of wil je aan de slag met jouw circle of change?

Schakel HBM-C in.

Talent- en persoonlijke ontwikkeling van leidinggevenden

Een natuurlijk leider laat zijn organisatie groeien

Worstel je weleens of vaker met vragen als: hoe motiveer ik mijn teamleden? Hoe stuur ik het beste mijn team aan? Kun je moeilijk delegeren, omdat je het ontzettend lastig vindt om dingen los te laten? Komt negatieve feedback altijd keihard binnen en weet je hier niet mee om te gaan?

De hoogste tijd dus voor een ontwikkelingstraject bij de Human Being Management Company (HBM-C). Naast talentontwikkeling van individuen en teams focussen wij ook op de talent- en persoonlijke ontwikkeling van leidinggevenden. Wat voor type leider jij ook bent, één ding hebben alle leiders gemeen: ze hebben volgers. Dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Want een leider moet (een deel van) de organisatie de weg wijzen, motiveren en enthousiasmeren om die weg ook echt te gaan. Jij als leidinggevende moet je medewerkers hierbij stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.

Bij HBM-C start een ontwikkelingstraject voor leidinggevenden met een ACT®-meting.

Leiders hebben volgers

Leiderschap en de
Circle of Change

 In het kader van je persoonlijke ontwikkeling kan vervolgens de circle of change worden doorlopen. Een leidinggevende die zijn circle of change keer op keer doorloopt:

R

Ontwikkelt zich tot een onbaatzuchtige leider

R

Neemt geen verantwoordelijkheid meer over

R

Kan uitstekend delegeren

R

Is blij met verandering

R

Reageert bij kritiek altijd vanuit zelfreflectie

Ben jij er klaar voor om een natuurlijk leider te worden?

Laat HBM-C jou helpen.

Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wil jij graag kennismaken met de Human Being Management Company voor jezelf, je team of je organisatie? 

Maak dan een afspraak met HBM-C voor coffee & cookies.

Company

Human Being Management Company
Broekveeweg 10
6049 CK Herten