De Human Being Management Company is gespecialiseerd in talentanalyse en talentontwikkeling voor individuen, teams, leidinggevenden en organisaties.

Claudia Toebosch

eigenaar HBM-C

Over HBM-C

Wil jij inzicht krijgen in het verschil tussen je natuurlijke talenten en aangeleerde talenten? Verloopt de samenwerking binnen jouw team stroef? Twijfel jij of je op je plek zit in je huidige functie? Wil jij talentontwikkeling binnen je organisatie verder vormgeven?

Wil je antwoorden krijgen op deze en andere vragen dan ben je bij de Human Being Management Company (HBM-C) aan het juiste adres. Met Human Being Management, een vernieuwende managementfilosofie, stimuleert HBM-C jou om via zelfinzicht je bewustzijn en beslisruimte te vergroten en daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Zo krijg jij veel meer inzicht dat jij uniek én van toegevoegde waarde bent met al jouw talenten.

Waarvoor kun je bij HBM-C terecht?

U

Competentie analyse

Zelfreflectie en bewustwording van talenten en bewuste of onbewuste aansturing bij individuen, teams, leidinggevenden en organisaties.

w

Coaching

Bewuste en onbewuste aansturing van talenten en gedrag onderzoeken en (verder) ontwikkelen bij individuen, teams en leidinggevenden

Career Choices

Het zetten van de eerste en juiste stap als je werk meer energie kost dan het je oplevert of als je op een ‘cross road’ of rotonde in je carrière staat.

j

Consultancy

Organisaties die van Human Resource Management (HRM) naar Human Being Management (HBM) willen gaan.

Doe de ACT®-meting

Binnen de diverse diensten gebruikt HBM-C de ACT®-meting, een unieke competentieanalyse en talentanalyse. Deze ACT®-meting wordt ingezet als startpunt om erachter te komen wat je natuurlijke talenten, aangeleerde talenten, nog te ontwikkelen natuurlijke talenten en terecht onbenutte talenten zijn. De opgedane inzichten kunnen vervolgens worden doorontwikkeld en gegoten worden in een talentontwikkelingstraject of coachingstraject.

Neem dan contact met ons op!

Online
ACT®-meting

Zelfinzicht met de
Circle of Change

Ga aan de slag met jouw circle of change

HBM leidt tot succesvollere organisaties met gelukkigere mensen die verantwoordelijkheid nemen voor hun gedrag en focussen op hun talenten. Ook jij kunt gelukkiger worden of een succesvoller bedrijf leiden. Heb je het lef om op een andere manier te kijken naar jezelf, je team of je organisatie? Dan kan HBM-C jou helpen aan de slag te gaan met jouw circle of change.

HBM-C helpt jou aan de slag te gaan met jouw circle of change!

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem dan meteen contact op met HBM-C.

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wil jij graag kennismaken met de Human Being Management Company voor jezelf, je team of je organisatie? Heb je interesse in een vrijblijvende presentatie over HBM-C en de HBM-filosofie en wat deze voor jouw organisatie kan betekenen?
Wil jij jouw organisatie ook verder helpen van HRM naar HBM?
Maak dan een afspraak met HBM-C voor coffee & cookies.

Bel of mail gerust voor die kop ‘coffee with a cookie’ of ‘tea like me’. Of vul meteen hier het contactformulier in.

 


Contact HBM-C

Human Being Management Company
Broekveeweg 10
6049 CK Herten

M: 06 502 714 69

info@hbm-c.nl